***************************************************************************************************************************

Mammavaatteet Maliisa myy useiden eri valmistajien äitiys- ja imetysvaatteiden lisäksi jonkin verran oman tuotannon tuotteitaan, lähinnä isojen kokojen äitiysvaatteita, varastomyymälässään Seinäjoella, osoitteessa Rajatie 40, 60510 Hyllykallio.

Varastomyymälä on avoinna sopimuksen mukaan. Korona-pandemiasta johtuen emme voi järjestää toistaiseksi erillisiä myyntitapahtumia. Tilanteen rauhoittuessa voimme palata myyntitapahtumiin, joiden aukioloajat ovat tapahtumakohtaisesti nähtävissä sekä verkkosivustollamme, Facebook-sivullamme ja/tai lehti-ilmoituksissa.

Asiakkaat ovat aina tervetulleita myymäläämme, myös aukioloaikojen ulkopuolella. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme sopia ajankohdasta, joka sinulle parhaiten sopii. Voit asioida varastomyymälässä myös korona-pandemian aikana, mutta pyydämme sopimaan etukäteen tulostasi, jotta voimme rajata asiakasmäärän ja varmistua etukäteen tarvittavista suojatoimenpiteistä.

Myymälässä voi piipahtaa myös aina silloin kun olemme paikalla. Astu rohkeasti sisään periaatteella “aina kun valot on päällä ja näyteikkunan verhot avoinna”.

Ilmoitamme tulevista tilaisuuksista verkkokauppasivustollamme.