***************************************************************************************************************************

Mammavaatteet Maliisa myy useiden eri valmistajien äitiys- ja imetysvaatteiden lisäksi jonkin verran oman tuotannon tuotteitaan, lähinnä isojen kokojen äitiysvaatteita, varastomyymälässään Seinäjoella, osoitteessa Rajatie 40, 60510 Hyllykallio.

Varastomyymälä on avoinna sopimuksen mukaan. Järjestämme myös ajoittain myyntitapahtumia, joiden aukioloajat ovat nähtävissä sekä verkkosivustollamme, Facebook-sivullamme ja lehti-ilmoituksissa.

Asiakkaat ovat aina tervetulleita myymäläämme, myös aukioloaikojen ulkopuolella. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme sopia ajankohdasta, joka sinulle parhaiten sopii.

Myymälässä voi piipahtaa myös aina silloin kun olemme paikalla. Astu rohkeasti sisään periaatteella “aina kun valot on päällä ja näyteikkunan verhot avoinna”.

Vaatteiden esittely- ja sovitustilaisuudet
Voimme järjestää äitiysvaatteiden esittelytilaisuuksia eri paikkakunnilla esille tulleen kiinnostuksen mukaisesti. Tilaisuuksien järjestäminen edellyttää kuitenkin riittävän isoa ja osallistumisensa varmistanutta osallistujamäärää.

Mikäli olet kiinnostunut tällaisen tilaisuuden järjestämisestä omalla alueellasi, ota yhteyttä sähköpostitse info@mammavaatteet.fi

Ilmoitamme tulevista tilaisuuksista verkkokauppasivustollamme.