***************************************************************************************************************************

Mammavaatteet Maliisa myy 9 fashion -äitiys- ja imetysvaatteiden lisäksi omavalmisteisia tuotteitaan varastomyymälässään Seinäjoella, osoitteessa Rajatie 40, 60510 Hyllykallio.

Varastomyymälä on avoinna sopimuksen mukaan. Järjestämme säännöllisin väliajoin myyntitapahtumia, joiden aukioloajat ovat nähtävissä sekä verkkosivustollamme, Facebook-sivullamme ja lehti-ilmoituksissa.

Asiakkaat ovat aina tervetulleita myymäläämme, myös aukioloaikojen ulkopuolella. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme sopia ajankohdasta, joka sinulle parhaiten sopii.

Myymälässä voi piipahtaa myös silloin kun olemme paikalla. Astu rohkeasti sisään periaatteella “aina kun valot on päällä ja näyteikkunan verhot avoinna”.

Vaatteiden esittely- ja sovitustilaisuudet
Voimme järjestää 9fashion-tuotteiden esittelytilaisuuksia eri paikkakunnilla esille tulleen kiinnostuksen mukaisesti. Tilaisuuksien järjestäminen edellyttää kuitenkin riittävän isoa ja osallistumisensa varmistanutta osallistujamäärää.

Mikäli olet kiinnostunut tällaisen tilaisuuden järjestämisestä omalla alueellasi, ota yhteyttä sähköpostitse info@mammavaatteet.fi

Ilmoitamme tulevista tilaisuuksista verkkokauppasivustollamme.