9fashion on vuonna 2003 perustettu Puolan johtava ja yksi Euroopan parhaista äitiysvaatevalmistajista. 9fashionin tuotteita on saatavana yli 150 myymälässä ympäri Eurooppaa. 9fashionin persoonallinen tyyli huomioi kansainvälisen muodin uusimmat trendit kahdesti vuodessa ilmestyvine mallistoineen. Kohderyhmänä on muotitietoiset, mutta myös laatua ja mukavuutta arvostavat raskaana olevat naiset. Vaatesuunnittelussa on huomioitu sekä äidin että vatsassa olevan vauvan mukavuus. Syksy 2013 – kevät 2014 –mallisto on omistettu herkille ja romanttisille naisille, jotka haluavat korostaa naisellisuuttaan. Malliston väriskaala koostuu lämpimistä ja hillityistä väreistä, hallitsevat värit pehmeä vaalenpunainen, rubiininpunainen, turkoosi ja ruskean eri sävyt. Aistilliset luomukset täyttävät vaativankin asiakkaan maun. Erityishuomion ansaitsevat jakkujen ja neulepaitojen alkuperäiset leikkaukset. 9fashionin mallisto soveltuu myös muille kuin raskaana oleville naisille. Suuri osa kuvaston tuotteista miellyttää malliltaan, käyttömukavuudeltaan ja laadultaan yhtä lailla normaalikokoisia kuin hieman kookkaampiakin naisia. 9 fashion takaa laadun omavalmisteisilla tuotteilla, joiden valmistuksessa käytetään sekä puolalaisia että muualla Euroopassa valmistettuja kankaita.

9fashion-tuotteiden materiaalit

9fashionin tuotteiden lähtökohta on laadukkaat ja miellyttävät raaka-aineet. Alla olevassa koosteessa lyhyt informaatio 9fashionin käyttämistä materiaaleista:

Pellava on luonnonkuitu, joka imee hyvin kosteutta ja johtaa hyvin lämpöä. Tästä johtuen pellava on kesävaatteissa usein käytetty materiaali. Pellavasta valmistetut tuotteet on helppo pitää puhtaana, joskin materiaali rypistyy helpommin kuin puuvilla. 9fashionin tuotteissa käytetään yleensä pellava-viskoosi –sekoitetta, joten tuotteet siliävät helpommin ja tuntuvat ihoa vasten miellyttävimmiltä. Pesulämpötilaksi suositellaan viskoosista johtuen 40- asteista pesua. Pellavaa sisältävät tuotteet suositellaan silitettäväksi nurjalta puolelta harson läpi.

Puuvilla on yleisesti ja monipuolisesti käytetty melko kestävä luonnonkuitu, jota on helppo värjätä ja joka ei sähköisty. Pellavan tapaan puuvilla imee hyvin kosteutta, mutta ei eristä hyvin lämpöä, joten puuvilla rypistyy ja likaantuu helposti sekä kutistuu pesussa. Materiaali on konepesun kestävää, pesulämpötilaksi suositellaan 40-asteista veden lämpötilaa. Puuvillasta valmistetut tuotteet tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten, hengittävät ja aiheuttavat harvoin ihon ärsytysoireita.

Viskoosi puolestaan on sellupohjainen muuntokuitu, jolle ominaista on sileä ja kiiltävä pinta. Viskoosi imee niin ikään hyvin kosteutta, johtaa lämpöä eikä sähköisty. Viskoosia voidaan käyttää sellaisenaan tai sekoitteina lankoihin sekä vaatetus- ja sisustuskankaisiin. Viskoosi tuntuu iholla miellyttävältä sekä vilpoiselta, ja materiaali laskeutuu kauniisti. Viskoosista valmistetut tuotteet voidaan pestä konepesussa (hienopesuohjelma), pesulämpötilaksi suositellaan 30-40 astetta. Viskoosista valmistetut tuotteet suositellaan silitettäviksi nurjalta puolelta ja melko alhaisella lämmöllä.

9fashionin tuotteissa viskoosi yhdistetään useimmiten elastaaniin (lycraan), jolloin valmistetuista tuotteista saadaan erittäin joustavia ja käyttömukavuuksiltaan miellyttäviä.

Akryyli on niin ikään tekokuitu, jota käytetään sekä sellaisenaan että sekoitteena luonnonkuitujen ja synteettisten kuitujen kanssa. Esimerkiksi polyesteriakryylisekoite on helppohoitoinen ja silittämättä siisti. Akryylin käyttökohteita ovat mm. neuleet, trikoot ja sukat. Akryylin hyviä ominaisuuksia ovat kuohkeus, keveys, helppo puhdistettavuus ja nopea kuivatettavuus. 9fashionin neuletuotteissa akryyli on useimmiten yhdistetty puuvillan kanssa. Akryylia sisältävät tuotteet suositellaan pestäväksi 40 asteen pesulämpötilassa ja hienopesuaineella. Silitys haalealla lämmöllä.

*Elastaani * on kevyt, taipuisa ja venyvä polymeerikuitu, joka yhdistetään usein muihin tuotteisiin joustavuuden aikaansaamiseksi. Elastaani kestää hyvin erilaisia kemikaaleja, esim. deodorantteja, sekä hikoilua. Auringonvalo, lika ja kuumuus kuitenkin heikentävät kuitua ja elastaani-tuotteita tulisikin pestä usein. 9fashion suosittelee elastaania sisältävien vaatteiden pesua 30- tai 40-asteisessa veden lämpötilassa. Tuotteet voidaan silittää, mutta laimealla lämpötilalla. Elastaanikuidun tunnettu kauppamerkki on Lycra.